Tyyppi :[|jpg|gif|jpeg|png|] Tavu :[<2000KB]
Kaikki vastauksia [ 1 ]
[Vierailija (58.214.*.*)]vastauksia [Kiinalainen ]Aika :2020-09-13
Käsipallokilpailun säännöt ovat seuraavat
Aika:
Käsipallopelin aika on jaettu ensimmäiseen ja toiseen puolikkaaseen, kumpikin on 30 minuuttia; väli lepoaika on yleensä 10 minuuttia. Jokaisella joukkueella on aikakatkaisu ensimmäisen ja toisen puoliajan aikana (vain joukkueella on oikeus pitää palloa, ja aikakatkaisu voidaan saada, eli tallentaa Asema lähettää aikakatkaisuhakemuksen) ja aikakatkaisuaika on 1 minuutti. Jos molemmat osapuolet saavuttavat tasapelin normaalin peliajan lopussa ja kilpailusäännöt edellyttävät, että voittaja on selvitettävä, viimeisen jakson peli pelataan viiden minuutin tauon jälkeen. Se koostuu kahdesta 5 minuutista, yhden minuutin lepoajalla (molemmat osapuolet vaihtavat tapahtumapaikkoja) .Jos tasapeli on edelleen ensimmäisen päätösjakson jälkeen, toinen päätösjakso pelataan 5 minuutin levon jälkeen. Toinen päätösjakso on edelleen kaksi 5 minuuttia, 1 minuutin lepo välillä.Jos toisen päätösjakson jälkeen on edelleen tasapeli, valitaan yksi tavoite heittää 7 metrin pallo voittajan selvittämiseksi. Eli 5 pelaajaa molemmilta puolilta heitetään vuorollaan; jos se on edelleen tasapeli, se pelataan Rangaistus heitetään 1: stä 1: een, kunnes voittaja selvitetään...
tiimi:
Ainoastaan ​​15 pelaajaa saa ilmoittautua kuhunkin joukkueeseen käsipallon olympiakilpailussa, ja 14 pelaajaa on rekisteröity jokaisen pelin pöytäkirjaan. Koko stadionille saapuvan henkilöstön on noudatettava vaihtoperiaatetta omalla vaihtoalueellaan. Jos tätä sääntöä rikotaan, rikkoneen pelaajan tulee olla Tuomittiin pelaamaan 2 minuuttia. Pelissä kentällä on 7 pelaajaa, joista 6 on kentällä, ja kentällä on oltava yksi maalivahti alusta loppuun. Maalivahdiksi tunnustetusta pelaajasta voi tulla pelaaja kentällä milloin tahansa. Vastaavasti kentän pelaaja Voit toimia myös maalivahtina milloin tahansa. Maalivahdin vaatteiden värin on oltava selvästi erilainen kuin kentällä olevien pelaajien väri, ja pelaajan numero pysyy samana. Enintään 7 pelaajaa kentällä milloin tahansa pelin aikana. Loput 7 ovat korvaavia ja heidän on istuttava penkillä. Pöydällä.Penkillä istuu myös joukkueen virkamiehiä, kuten joukkueen johtajat, valmentajat, ryhmän lääkärit jne. Kokonaismäärä ei saa ylittää 4. Joukkueen virkamiesten on nimettävä yksi henkilö "ryhmän johtajaksi", ja vain virkamies ja ajanottaja / tallennin ovat sallittuja. Pelaajat tai erotuomarit tarvittaessa. Joukkueen virkamiehet eivät saa päästä kentälle ilman lupaa. Tämän säännön rikkomisesta rangaistaan ​​ei-urheilullisena. Käsipallon pelaajien lukumääräksi määritetään 1-20. Säännöissä ei määritellä urheilijoita Mitä numeroa on käytettävä, mutta tavan mukaan maalivahdit käyttävät yleensä numeroita 1, 12 ja 16...
Tärkeimmät rangaistukset:
Käsipallosäännöissä määrätään, että vain maalivahti saa tulla maalialueelle, ja sekä hyökkäävien että puolustajien pelaajat eivät saa tulla maalialueelle voittoa tavoittelemaan. Hyökkäävää pelaajaa ei kuitenkaan saa rangaista, jos hän tulee maalialueelle pallon ottamisen jälkeen tai puolustava pelaaja tulee maalialueelle ilman voittoa.
Rikkomus:
Käsipallosäännöissä määrätään, että hyökkäävä pelaaja saa ottaa 3 askelta pallon kanssa, ja 3 askelta voidaan ottaa dribblingin jälkeen, eikä palloa voida pitää pidempään kuin 3 sekuntia. Jos rikot sitä, sinut tuomitaan rikkomukseen. Käsipallopelissä molempien osapuolten ei tarvitse käydä läpi pöytäkirjaa ja erotuomarin lupaa vaihtoihin, kunhan ne noudattavat ensin alas ja sitten ylös oman vaihtoalueensa periaatetta. Rikkomuksen sattuessa rikkoneelle pelaajalle tuomitaan 2 minuutin pelaaminen, eikä muita pelaajia voida vaihtaa rangaistusajan kuluessa, toisin sanoen pelaajaa rajoitetaan kentällä.
virhe:
Käsipallon säännöt antavat puolustajien käyttää avosylin puolustamaan ja siirtämään palloa vastustajan kädessä käsin, mutta palloa vastustajan käteen ei saa lyödä nyrkillä. Puolustavat pelaajat voivat käyttää kehoaan estääkseen vastustajien liikkeen pallolla tai ilman palloa; he voivat käyttää kaarevia käsivarsiaan koskettaakseen loukkaavia pelaajia edestä. Ei kuitenkaan ole sallittua käyttää työntöä, vetoa, halausta, kolahtaa, lyödä, laukaista ja muita toimintoja, eikä palloa ole tarkoituksella heitettävä vastustajalle.
Rangaistus:
Käsipallokilpailusääntöjen suurin piirre rikkomuksista heijastuu pääasiassa eskaloitumisen periaatteeseen. Rikkomusten tekemisessä rangaistuksen määrää tulisi lisätä asteittain. Käsipallokilpailujen sääntöjen mukaan rikkomuksiin syyllistyneille pelaajille on neljä erilaista rangaistusta: varoitus, 2 minuutin rangaistus, hylkäys ja karkotus. Virheen aikaan vallinneen tilanteen mukaan vastustajalle voidaan antaa vapaapotku tai 7 metrin pallo. Käsipallo-ottelut vastaavat yhdessä kahdesta erotuomarista, joilla on tasavertaiset voimat.