Kieli :
SWEWE Jäsen :Käyttäjätunnus |Rekisteröinti
Etsi
Tietosanakirja yhteisö |Tietosanakirja Vastauksia |Lähetä kysymys |Sanasto Tieto |Tallennettu tieto
kysymyksiä :Neulamyyrä mikä eläin?
Vierailija (109.240.*.*)
Luokka :[Luonnollinen][Eläin]
Minun on vastattava [Vierailija (18.213.*.*) | Käyttäjätunnus ]

Kuva :
Tyyppi :[|jpg|gif|jpeg|png|] Tavu :[<1000KB]
Kieli :
| Tarkista koodi :
Kaikki vastauksia [ 1 ]
[Jäsen (365WT)]vastauksia [Kiinalainen ]Aika :2016-07-03
Kuten muurahaiset saalistavat koko elin peitetty piikkejä ja neuloja echidna on yhteinen eläinten Australiassa, mutta myös ainoa kolmen nykyisen nisäkkäiden monotremes. Kaksi muuta seuralaiset mainitaan platypus ja asuu New Guinea toinen Echidna vuoristoalueilla.

Echidna, tai piikkinen muurahaiskarhu, koska lähisukulainen vesinokkaeläimelle makaa nisäkkäät. Echidna ruumiin pituus on 17-28 tuumaa (43-71 cm) ja painaa 5-22 lbs (2,3 10 kg). Echidna turkki on musta tai ruskea-harmaa, terävä keltainen selkärangan kuoret musta reunus. Sen nenä edellä pari alasti hyvin lähellä vähän silmät, jalat tasainen ja leveä, mutta pitkä ja kaareva kynnet, jonka tehtävänä on kaivaa. Echidnas rehun ensisijaisesti muurahaisia, termiittejä ja madot, ne kaivetaan ruoan hänen nenä, ja sitten suussa yhdessä pitkä tahmea kieli. Aikana lisääntyminen, naisten vatsan kanssa vatsa pussi, joka pitää sisällään nahkea-kova kuori munat. 10 päivän jälkeen munat kuoriutuvat on valmis, pieni echidna Covert alkoi imee maitoa laukku täytetyt mahan alla kerroksen. Noin kahdeksan viikon kun pieni neula juhla hiiret alkoivat kasvaa selkärangan, he voivat jättää vatsa laukku.

Echidna kahteen ryhmään. Lyhyen laskelmoiva echidna asuu Australiassa ja Uudessa-Guineassa. Kärsä echidnas elää vain Uudessa Guineassa Island. Koska monet Echidna elinympäristö muuttuu viljelysmaata, ja on siirretty kumpi liha metsästys, echidnas hetkellä partaalla sukupuuttoon.

Echidna Echidna kuuluu perheille. Lyhyen laskelmoiva echidna Latinalaisen tieteellinen nimi Tachyglossus aculeatus; proboscis echidna Latinalaisen tieteellinen nimi Zaglossus bruijni.
Etsi

版权申明 | 隐私权政策 | Tekijänoikeus @2018 Maailman tietosanakirjamainen tietoa